Beter Bekend Elburg
Wie zijn we?

Wie zijn we?

Datum
20-02-2018
Wie zijn we?

Wie zijn we?

In 2017 startten Jens van Wijhe en Niels Bosman Internetbureau Beter Bekend met een simpel doel: Vette websites maken die online scoren!

Je ziet maar al te vaak dat er websites gemaakt worden die totaal geen rendement opleveren voor de klant. Dit vinden wij ontzettend zonde. Tegenwoordig zoekt iedereen zijn informatie online. Een goede eerste indruk is dus ontzettend belangrijk! Het aantal potentiële klanten is enorm.

Met onze ervaring en expertise willen we ondernemers helpen om hun online aanwezigheid te versterken. Vaak weten ondernemers niet dat er veel winst te behalen is met online marketing.

Krachten bundelen

Twee weten meer dan één!

Na beiden een jaar als freelancer gewerkt te hebben, vonden we het allebei tijd voor de volgende stap. Omdat we al regelmatig samenwerkten, was het starten van een gezamenlijk bedrijf een logisch vervolg. We besloten onze krachten te bundelen en verder te gaan als Internetbureau Beter Bekend.

Wat wordt jouw volgende online uitdaging?

Heb jij een goed idee maar weet je niet hoe je dit moet realiseren? Bij Beter Bekend denken we graag met je mee over jouw online uitdaging!

Maak een afpraak
Misschien vind je dit ook interessant

Gerelateerde blogs