Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel gesloten

Een bezoek aan de Webwinkel vakdagen

Een bezoek aan de Webwinkel vakdagen - Internetbureau Beter Bekend

Op 8 juli 2021 was het zover. Eindelijk konden we weer eens een beurs bezoeken. Na een jaar waarin de meeste meetings digitaal via een Zoom sessie plaats vonden voelde het als een verademing om een de Jaarbeurs in Utrecht te kunnen bezoeken.

Een jaarlijks terugkerend event
De Webwinkel vakdagen is een beurs die elk jaar wordt georganiseerd. Het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen is voor ons inmiddels een traditie geworden. In een branch waarin nieuwe technieken elkaar in een razend tempo opvolgen is het belangrijk om te blijven vernieuwen. Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk en interessant om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden binnen ons vakgebied. 

E-commerce oplossingen

Op de Webwinkel Vakdagen zijn allerlei bedrijven te vinden die oplossingen aanbieden binnen de e-commerce branche. Denk hierbij aan payment providers, en verzendplatformen. Elk van deze bedrijven hebben hun eigen specialisatie, veel daarvan sluiten uitstekend aan bij de diensten van Beter Bekend. Door middel van deze samenwerkingen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Nieuwe en bestaande partners

Tijdens ons bezoek spraken we met verschillende potentiële partners zoals Sendcloud en Trengo. Ook kwamen we bestaande partners tegen zoals Kaya van UPTMZ.  Inmiddels werken we al ruim een jaar samen met UPTMZ en dit was een uitstekende mogelijkheid om even bij te kletsen.

Geschreven door:

Jens van Wijhe

Online specialist bij Internetbureau Beter Bekend.

Lees meer blogs