Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Internetbureau Beter Bekend tekent 5-jarig sponsorcontract

Internetbureau Beter Bekend tekent 5-jarig sponsorcontract - Internetbureau Beter Bekend

28 nov '17

Internetbureau Beter Bekend tekent 5-jarig sponsorcontract
Afgelopen zaterdag tekende Internetbureau Beter Bekend uit Doornspijk een contract als web en media sponsor van de Elburger SC. In het bijzijn van voorzitter Gert van Norel zetten eigenaren Niels Bosman en Jens van Wijhe hun handtekening onder een 5-jarig contract.

Over Internetbureau Beter Bekend
Internetbureau Beter Bekend is gespecialiseerd in het leveren maatwerk webdesign en online marketing. Ze vertalen de bedrijfsfilosofie in een ontwerp, passend bij de huisstijl van het bedrijf. Het bedrijf helpt andere bedrijven hun online positie te versterken d.m.v zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

Sinds mei is de nieuwe website van de Elburger SC gelanceerd door Internetbureau Beter Bekend. We zijn als vereniging erg tevreden met deze site. Naast alle uitslagen, standen en programma’s vind je er ook alles over de verschillende teams van ESC. Elk team heeft een eigen pagina met daarop de teamleden, sponsoren en zelfs topscorers.

Zowel binnen als buiten de vereniging horen we veel positieve geluiden over de nieuwe website. We merken dat veel gebruikers de site bezoeken op hun mobiele telefoon om even snel de stand te checken, of om het laatste nieuws rondom de vereniging te lezen.

Internetbureau Beter Bekend
Oude Harderwijkerweg 24
8085 PH Doornspijk
dev.beterbekend.nl

T: 0525 23 44 66
E: info@beterbekend.nl

Foto’s zijn gemaakt door Lusin.nl

Geschreven door:

BeterBekend

Full service internetbureau gevestigd in Doornspijk!

Lees meer blogs