Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Meer volgers op Instagram, hoe doe je dat?

Meer volgers op Instagram, hoe doe je dat? - Internetbureau Beter Bekend

Instagram is een enorm populair medium voor zowel particulieren als bedrijven. Het is een ideale tool om meer naamsbekendheid te genereren voor je bedrijf. Maar hoe ga je precies te werk? De onderstaande tips helpen je om meer reacties te krijgen op je berichten.

Kies je content zorgvuldig
Vraag jezelf voordat je een bericht plaatst af: Heeft dit bericht een toegevoegde waarde? Zorg er voor dat je foto’s van een goede kwaliteit zijn. Plaats alleen scherpe en goed belichte foto’s. Slechte fotografie komt slordig over bij je volgers. Het getuigd van weinig zorg en kwaliteit voor je producten. Dit is niet iets wat je wilt uitstralen.

Lees daarnaast je teksten altijd een aantal keren door. Controleer op spelfouten en ga na of de tekst lekker leest.

Post maximaal één bericht per dag!
Sinds Instagram het algoritme van de timeline heeft aangepast, staan posts niet meer op chronologische volgorde. Dit zorgt er voor dat gebruikers die gemiddeld eenmaal per dag hun timeline bekijken, jouw post nog steeds te zien krijgen. Wanneer je meerdere berichten per dag plaatst, zullen gebruikers dit als irritant ervaren. Ze zullen sneller voorbij scrollen zonder je bericht überhaupt te bekijken. Je loopt zelfs het risico dat ze je ontvolgen.

Geschreven door:

Jens van Wijhe

Online specialist bij Internetbureau Beter Bekend.

Lees meer blogs