Vraag de quickscan aan

Zoekmachine Optimalisatie

Dagelijks maken meer dan 1 miljoen mensen gebruik van zoekmachines zoals Google en Bing. 80% hiervan is op zoek naar een product of dienst. Een goede score in zoekmachines is afhankelijk van verschillende factoren. Misschien wel de meest belangrijke van deze factoren is content. Om je doelgroep te kunnen bereiken moet je je content hierop afstemmen.

Hoe gaan wij te werk?

Om een website goed te kunnen optimaliseren voor zoekmachines, moet je eerst weten waarop je gevonden wil worden. Daarom stellen we eerst een rapport op waarin we alle doelen uitwerken.

Vervolgens doen we een quickscan waarin we de website controleren op meer dan 50 belangrijke punten.

De voordelen van SEO

Een SEO geoptimaliseerde website zorgt voor een hogere score, zonder dat hiervoor advertentiekosten hoeven te worden gemaakt.

Dit komt omdat de zoekmachine de website beter begrijpt. Net zoals de gebruiker kan de zoekmachine makkelijker informatie vinden binnen de website.

Resultaten voor de lange termijn

Meer leads dankzij hoge positie in Google

Geen advertentie kosten

Resultaten in alle zoekmachines

Naamsbekendheid genereren

Online meer naamsbekendheid genereren kan op verschillende manieren. Een hoge positie in organisch zoekverkeer is een effectieve manier om potentiële klanten kennis te laten maken met je bedrijf.

Des te beter je online scoort, des te groter het publiek dat je aanspreekt. Wij zoeken uit waarop je momenteel al gevonden wordt, en waar er winst te behalen is.

Vraag de gratis SEO-scan aan

Wil je weten of jouw website al geoptimaliseerd is voor SEO? Vraag dan de gratis SEO check aan!

Vraag de seo scan aan
Chat met ons!
Sturen
Beter Bekend Live Chat Beter Bekend Live Chat