Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Conversie optimalisatie

Wanneer er een bezoeker op je website of webshop terecht komt dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk de content bieden waarnaar diegene op zoek is. Het personaliseren van content heeft een stimulerend effect op het conversiepercentage van je website of webshop.

 

Let's make it personal

Personalisatie is key

Mensen maken keuzes op basis van psychologie. Wanneer iemand twijfelt over een bestelling dan kan een bepaalde melding net de doorslag geven.

Door deze personalisatie wordt een unieke shop ervaring voor elke bezoeker gecreëerd, met als uiteindelijk doel een conversie stijging.

Personaliseer mijn website

klantprofielen opbouwen

Om gepersonaliseerde content te tonen maken we gebruik van geavanceerde tools. Deze tools kunnen op basis van AI (machine learning) een 360° klantprofiel opbouwen. Op basis van dit profiel bouwen we een customer journey.

Creëer unieke shopervaringen die conversies boosten

Je webshop is de plek waar de conversies plaatsvinden. Het is daarom key om elke bezoeker een op maat gemaakte ervaring te bieden die is afgestemd op zijn of haar persoonlijke behoefte. Personalisatie in de webshop geeft potentiële klanten een enorme vertrouwensboost. Deze personalisatie gebeurd op basis van o.a. online shopgedrag, aankoopfases en overtuigingsprincipes. Zodoende wordt een unieke shopervaring voor elke bezoeker gecreëerd, met als uiteindelijk doel een conversie stijging.

Relevante content tonen

Mensen nemen beslissingen vooral op basis van psychologie. Wanneer iemand twijfelt over een bestelling dan kan een bepaalde melding net de doorslag geven. Op basis van het klantprofiel kunnen we bepalen welke meldingen we moeten tonen. Dit kan een kortingscode, review of beperkte voorraad zijn.

- Beter Bekend

Niels Bosman

CO-founder

Neem contact op

Boost mijn conversie!

Schiet mijn conversie pijlsnel omhoog!

0525 23 44 66 0525 23 44 66