Vraag de quickscan aan

Webdesign

Een goede website is tegenwoordig noodzakelijk voor elk bedrijf. Het is je online visitekaartje. Een goede eerste indruk is dus een vereiste. Wij bouwen websites voorzien van een uniek design, passend bij de rest van uw huisstijl. 

Webdesign

Doelgroep research

Voor dat je een goede en succesvolle website kunt bouwen, moet je weten voor wie je de website bouwt. Wat is doelgroep en wat is het doel van de website?

 

Wat voor bezoekers moeten we trekken, en wat moeten die bezoekers vervolgens verteld worden?

 

Om antwoord te krijgen op deze vragen starten wij altijd met  een doelgroepanalyse.

Een op maat gemaakt design

Na de doelgroepanalyse beginnen we aan de ontwerpfase. De resultaten van de analyse verwerken we in het ontwerp.

Tijdens de ontwerpfase houden we al bewust rekening met laadsnelheid, zoekmachine optimalisatie en mobiel vriendelijkheid.

Maatwerk CMS

Gebruikers kunnen inloggen in ons maatwerk content management system. Hierin hebben ze de mogelijkheid om pagina’s, projecten en blog berichten te beheren.

 

Via de ingebouwde support module kan de gebruiker op elk tijdstip direct om hulp vragen

Webdesign

Interactie

Wanneer er een nieuwe bezoeker op je website komt, dan wil je deze zo lang mogelijk behouden. Daarom is het belangrijk dat de gebruiker continu opnieuw getriggert wordt zodat de website hem blijft boeien.

Een website met veel interactie zorgt er voor dat bezoekers langer op je website blijven. Gebruikers klikken vaker door en worden aangezet tot actie. Genereer een hogere conversie dankzij interactieve CTA’s.

Webdesign

Altijd up 2 date

We zijn nieuwsgierig en experimenteren graag met nieuwe technieken. Deze verwerken we in onze websites, daarom zijn ze altijd voorzien van de nieuwste snufjes.

 

Dit zorgt er voor dat de website snel, veilig en interactief blijft!

Webdesign

Responsive webdesign

Tegenwoordig worden websites net zoveel bezocht via een smartphone als via een desktop. Het is dus belangrijk dat je website goed functioneert op verschillende apparaten. Wanneer de website een te lange laadtijd heeft haken veel bezoekers direct weer af.

 

Is uw website mobiel vriendelijk?

Lees meer over

Ook toe aan een nieuwe website?

Vraag de gratis quickscan aan en ontdek wat wij kunnen verbeteren aan jouw website!

Doe de quickscan
Chat met ons!
Sturen
Beter Bekend Live Chat Beter Bekend Live Chat