Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel gesloten

Maatwerk Webdesign

Maatwerk Webdesign

Een goede website is tegenwoordig noodzakelijk voor elk bedrijf. Het is je online visitekaartje. Samen gaan we aan de slag om een maatwerk website te ontwikkelen die perfect past bij jou, en je doelgroep! Wij bouwen websites voorzien van een passend design, passend bij de rest van jouw huisstijl.

Ik wil meer informatie over maatwerk webdesign…

Focus op conversie en nieuwe leads

Bij het realiseren van nieuwe websites gaan we opzoek naar kansen, stellen we doelen op en werken we de website structuur uit. Dit alles gaan we vertalen in een passend ontwerp om de focus voor nieuwe leads uit te werken.

Website Elburger SC
Maatwerk Website

Website Elburger SC

Het proces

Het proces
  • 11. Doelgroep
  • 22. Een nieuw website ontwerp
  • 33. Van ontwerp naar prototype
  • 44. De nieuwe website vullen
  • 55. Live

1. Doelgroep

Bij het bouwen van een nieuwe website starten we met het verzamelen van data. We willen namelijk precies weten wie de doelgroep is, wat het doel van de website is en waar kansen liggen in zoekmachines zoals Google.

 

2. Een nieuw website ontwerp

Nadat we weten wie de doelgroep is en waar eventuele kansen liggen, gaan we aan de slag met het ontwerp. Tijdens deze fase bepalen we de layout, kleuren en uitstraling van de website. Het ontwerp wordt wordt van tevoren gemaakt zodat je precies weet wat je kunt verwachten en waarom we bepaalde keuzes maken in het ontwerp. Het ontwerp bespreken we vervolgens samen door. Wanneer dit akkoord is gaan we aan de slag met het prototype.

 

3. Van ontwerp naar prototype

Het nieuwe design wordt vervolgens vertaald naar een werkende webapplicatie. Tijdens deze fase houden we rekening met verschillende schermformaten. We optimaliseren de website voor desktop, tablet en mobiele apparaten.

 

4. De nieuwe website vullen

Als de techniek van de website staat kan er gevuld worden vanaf een testlocatie. Het vullen van de website kan eenvoudig worden gedaan via het gebruiksvriendelijke cms-systeem van Beter Bekend.

Het prototype van de website wordt daarna gekoppeld aan ons cms-systeem. Hiermee kun je zelf de website eenvoudig beheren. Het is mogelijk om binnen enkele klikken teksten, afbeeldingen of gehele pagina’s te wijzigingen.

 

5. Live

Als de website gevuld en getest is kan de website live gaan en kunnen er campagnes worden ingesteld. Vanaf dit moment wordt de nieuwe website geïndexeerd in Google en is hij voor iedereen te benaderen.