Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel gesloten

Webdesign

Een goede website is tegenwoordig noodzakelijk voor elk bedrijf. Het is je online visitekaartje. Overtuig je bezoekers met maatwerk webdesign. Wij bouwen websites voorzien van een uniek design, passend bij de rest van uw huisstijl.

 

Doelgroep research

Voor dat je een goede en succesvolle website kunt bouwen, moet je weten voor wie je de website bouwt. Wat is doelgroep en wat is het doel van de website?

Wat voor bezoekers moeten we trekken, en wat moeten die bezoekers vervolgens verteld worden?

Om antwoord te krijgen op deze vragen starten wij altijd met  een doelgroepanalyse.

 

Webdesign op maat

Na de doelgroepanalyse beginnen we aan de ontwerpfase. De resultaten van de analyse verwerken we in het ontwerp.

Tijdens de ontwerpfase houden we al bewust rekening met laadsnelheid, zoekmachine optimalisatie en mobiel vriendelijkheid.

 

Gebruiksvriendelijk CMS systeem

Gebruikers kunnen inloggen in ons maatwerk content management system. Hierin hebben ze de mogelijkheid om pagina’s, projecten en blog berichten te beheren.

Via de ingebouwde support module kan de gebruiker op elk tijdstip direct om hulp vragen

Interactie

Wanneer er een nieuwe bezoeker op je website komt, dan wil je deze zo lang mogelijk behouden. Daarom is het belangrijk dat de gebruiker continu opnieuw getriggerd wordt zodat de website hem blijft boeien.

Een website met veel interactie zorgt er voor dat bezoekers langer op je website blijven. Gebruikers klikken vaker door en worden aangezet tot actie. Genereer een hogere conversie dankzij interactieve CTA’s.

Altijd up 2 date

We zijn nieuwsgierig en experimenteren graag met nieuwe technieken. Deze verwerken we in onze websites, daarom zijn ze altijd voorzien van de nieuwste snufjes.

Dit zorgt er voor dat de website snel, veilig en interactief blijft!

Gerelateerde projecten

Delen: