Vraag de quickscan aan

Realisatie website

Kok Autoverhuur

Kok Autoverhuur verhuurt auto’s en bestelbusjes in allerlei soorten en maten. Wij automatiseerden het complete bestelproces en installeerden de intranet omgeving op kantoor.

Doelstellingen

Voor dat we aan de slag gingen met de automatisering van het bestelproces analyseerden we de online mogelijkheden voor Kok Autoverhuur. Het reserveren van een voertuig was omslachtig, wat er voor zorgde dat veel potentiƫle klanten snel afhaakten. Daarom legden we de focus op de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Automatisering bestelproces

We wilden er voor zorgen dat klanten eenvoudig bestellingen konden doen. Er kan gezocht worden op verschillende soorten voertuigen zodat de gebruiker snel vind waarnaar hij op zoek is.

Zodra de bestelling geplaatst is word deze in een overzicht voor het personeel op locatie. Vervolgens kan de order worden geƫxporteerd naar PDF en worden uitgeprint en klaargezet. Dit levert enorm veel tijdwinst op.

Online Vindbaarheid

Op gebied van online vindbaarheid was veel winst te behalen. Regionaal was Kok Autoverhuur al wel te vinden, maar landelijk waren ze nog onbekend. We lanceerden landingspagina’s voor alle verschillende voortuigen met daarop duidelijke CTA’s.

Inmiddels word Kok Autoverhuur landelijk goed gevonden en komen er naast aanvragen uit ’t Harde en Dronten, ook aanvragen binnen uit plaatsen buiten de regio.

Bekijk het resultaat!

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk dan hier de website van Kok Autoverhuur!

Door naar Kok Autoverhuur

Meer over online marketing!

Wil je weten hoe we online marketing in kunnen zetten voor jou? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact
Chat met ons!
Sturen
Beter Bekend Live Chat Beter Bekend Live Chat