Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Trotse sponsor van PEC

Beter Bekend sponsort PEC Zwolle

PEC Zwolle stadion tour - Beter Bekend
Jens van Wijhe
Jens van Wijhe Eigenaar & Strateeg @ Beter Bekend
Gepubliceerd op: 11 september 2023
Leestijd: 3 minuten

Beter Bekend is fan van voetbal

Dat we bij Beter Bekend groot voetbalfan zijn is geen geheim. Als sponsor en media partner van voetbalclubs DSV’61 uit Doornspijk en ESC uit Elburg komt er nu een derde club bij. Met trots kunnen we aankondigen dat Beter Bekend vanaf dit seizoen sponsor is van de voetbalclub PEC Zwolle. Deze samenwerking markeert een mooie mijlpaal in ons verhaal als bedrijf en versterkt onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Als lid van de 038NXT, een jonge en dynamische club van ondernemers, sluiten we aan bij inspirerende events en alle thuiswedstrijden van PEC.

Beter Bekend sponsort PEC Zwolle
038NXT: Een club jonge ondernemers

Lid van 038NXT

Als lid van 038NXT hebben we het voorrecht om deel uit te maken van een netwerk van jonge ondernemers die streven naar groei, innovatie en succes. Deze community biedt ons de gelegenheid om waardevolle connecties te leggen, kennis te delen en te leren van andere ondernemers met diverse achtergronden en ervaringen.

Op de foto: Jens van Wijhe, eigenaar Beter Bekend en Floor Schoonbeek, PEC Zwolle.

Matchdays met PEC Zwolle

Een van de hoogtepunten van onze samenwerking met PEC Zwolle is de kans om alle thuiswedstrijden van de club bij te wonen. Op deze dagen komen we samen met medesupporters, klanten en partners om te genieten van spannend voetbal en de unieke sfeer in het MAC³PARK stadion.

PEC Zwolle debutanten lunch - Beter Bekend
PEC Zwolle stadion tour - Beter Bekend

Op Naar Een Schitterend Seizoen

Met de start van dit nieuwe seizoen kunnen we niet wachten om samen met PEC Zwolle een schitterend avontuur tegemoet te gaan. We kijken ernaar uit om onze samenwerking te verdiepen, niet alleen op zakelijk gebied, maar ook op sociaal en gemeenschapsniveau.

Samen zullen we streven naar succes en groei, zowel op het veld als daarbuiten. Blijf op de hoogte van onze avonturen met PEC Zwolle door onze social media-kanalen te volgen, want er staat nog veel meer te gebeuren!

Gerelateerde artikelen