Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Web development & E-commerce bureau in Elburg

Een nieuwe look voor ons kantoor

Kantoor Beter Bekend Elburg
Jens van Wijhe
Jens van Wijhe Eigenaar & Strateeg @ Beter Bekend
Gepubliceerd op: 27 augustus 2023
Een frisse nieuwe look

Een nieuwe look voor ons kantoor

De afgelopen weken is er hard gewerkt om ons kantoor aan de Moerasstraat in Elburg een makeover te geven. Er is een inspirerende werkruimte gecreëerd waarin efficiënt gewerkt kan worden aan onze web development en e-commerce projecten. 

Nieuwe inrichting presentatieruimte Beter Bekend
Nieuwe inrichting presentatieruimte Beter Bekend
Herindeling vergaderruimte

Naast de nieuwe kleur op de wanden is de vergaderruimte opnieuw ingedeeld. Omdat er vaak presentaties gehouden worden in onze vergaderruimte is er gekozen om het presentatie scherm te verplaatsen. De nieuwe locatie van het presentatie scherm heeft als voordeel dat iedereen het scherm beter kan bekijken.

Nieuwe werkruimte kantoor Beter Bekend
Een kleur die past bij het Beter Bekend DNA

Alle wanden zijn voorzien van een likje verf. In plaats van de witte kleur is er gekozen voor een rustgevend  “Sterrenhemel blauw”. De blauw met witte kleurstelling sluit (niet geheel toevallig) mooi aan bij de huisstijl van Beter Bekend.

Duurzaam en energiebesparend
Op wat afwerking na zijn voor nu alle klus werkzaamheden afgerond. De oude verlichting is vervangen door duurzame en energiebesparende LED verlichting. 

We denken graag mee over het ontwikkelen van de online identiteit van jouw organisatie

Ben je benieuwd naar het resultaat? Kom dan gerust eens bij ons langs aan de Moerasstraat in Elburg. Uiteraard praten we ook graag met je verder over de digitale identiteit van jouw organisatie. 

Een nieuwe look voor ons kantoor in Elburg
Een nieuwe look voor ons kantoor in Elburg