Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Websites die leads en klanten genereren

Web development

Wij ontwikkelen jouw online identiteit

Kies voor een sterke online aanwezigheid

Je website is één van de eerste kanalen waarmee potentiële klanten in aanraking komen. Onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie is daarom een must.

Wat is het digitale DNA van jouw organisatie?

Elke organisatie heeft zijn eigen kenmerken welke het uniek maakt. Deze kenmerken laten we graag terugkomen op de website. Dit noemen we jouw digitale dna.

Web development in stappen

Hoe wil jouw doelgroep aangesproken worden? Welke bepalende factoren spelen er mee zodat ze besluiten om over te gaan tot een aankoop of een contact aanvraag? Tijdens een doelgroep onderzoek onderzoeken we deze vragen.

Een goede website bouwen

Afgestemd op jouw doelgroep

Een optimale website spreekt je doelgroep aan en sluit aan op de huisstijl en doelstellingen van je bedrijf. Van speciale koppelingen en unieke modules tot aan een professionele webshop, met een maatwerk website zijn de mogelijkheden eindeloos en vinden we voor elke uitdaging een passende oplossing.

Eenvoudig te beheren

Goede content op de website is van groot belang voor de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) waarmee jij gemakkelijk alle informatie op de website beheert, is dus wel zo prettig. Beter Bekend is officieel partner van Storyblok, een hypermodern en gebruiksvriendelijk headless CMS-systeem. 

Een technisch goede website

Een website die technisch goed in elkaar zit heeft een betere performance, is veiliger en wordt ook beter gevonden in Google. Genoeg redenen om ervoor te zorgen dat de maatwerk website er zowel voor als achter de schermen gelikt uitziet. Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen professioneel oogt, maar ook technisch soepel en snel functioneert.

Integraties en API Koppelingen

Integraties tussen de website en externe systemen zoals een ERP of CRM systeem kunnen veel operationele verlichting bieden. API-integraties met externe boekhoudsystemen en reserveringssoftware zorgen voor nauwkeurigere en snellere verwerking van data.

Voldoet jouw website aan deze punten?

Doe de website checklist

Web development projecten

Shopware webshop Uniekebomen.nl
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Webshop Klompmaker Fietsen
Webshop Klompmaker Fietsen
YouTap
YouTap
Het Verborgen Verblijf
Het Verborgen Verblijf

Onze diensten

Websites die leads en klanten genereren. Een unieke website die werkt voor jouw doelgroep.

Next generation e-commerce op het krachtige Shopware platform.