Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Ontwikkeling Shopware webshop

Shopware webshop Uniekebomen.nl

Development webshop uniekebomen.nl - Beter Bekend
Alle producten uit de showtuin voortaan ook online

Het volledige assortiment voortaan ook online

Als leverancier van allerlei soorten bomen, planten en heesters heeft uniekebomen.nl een constant groeiend assortiment. Naast gangbare, vaak bestelde producten bevat de webshop ook een sectie met unieke, exclusieve bomen. Deze bomen zijn een stuk minder gangbaar en dienen als echte eyecatcher in de tuin van de koper.

Het volledige assortiment van Unieke Bomen is voortaan ook online te bekijken en te bestellen in de nieuwe Shopware webshop.

"De ambitie is om marktleider van Nederland te worden. Daarom is een e-commerce oplossing vereist die met ons mee kan groeien."

De ambitie is om binnen enkele jaren marktleider van Nederland te zijn. Om te voorkomen dat er juist in deze belangrijke fase een groeipijn ontstaat is er gekozen voor een Shopware webshop met een schaalbare MACH architectuur.

Shopware webshop uniekebome.nl door Beter Bekend
Webshop uniekebome.nl - Beter Bekend
Een visueel en functioneel uniek ontwerp

UX Design

Voordat er ook maar één regel code geschreven wordt, gaat een ux-designer aan de slag om een visueel en functioneel uniek ontwerp te creëren. Het design brengt de merk identiteit van Unieke Bomen tot leven.

Door krachtige technologie en een uniek design te combineren wordt de webshop gebruiker een prettige gebruikerservaring geboden.

UX design Shopware webshop uniekebomen.nl - Beter Bekend
Flexible, en schaalbare ervaring voor webshop bezoekers

Razendsnelle site search en product filter

Binnen zo weinig mogelijk clicks het product vinden wat je zoekt. Realtime, geoptimaliseerde zoekopdrachten zijn essentieel voor een goede gebruikerservaring. Door Algolia Site Search te implementeren kunnen binnen enkele milliseconden zoekopdrachten beantwoordt woorden.

Product filter uniekebomen.nl - Beter Bekend
Shopware producten zelf samenstellen

Product configurator

Op basis van product eigenschappen kunnen producten door de gebruiker geconfigureerd worden. Beschikbare product varianten verschijnen in de configurator. Prijzen en afbeeldingen updaten zodra de gebruiker een keuze maakt.

Uniekebomen.nl product detail pagina - Beter Bekend
Producten boosten en promoten binnen de shop

Product merchandising binnen zoekopdrachten en categorieën

Wanneer een product extra onder de aandacht gebracht moet worden, dan zijn promoties binnen zoekdrachten en categorieën eenvoudig in te stellen. Producten "pinnen" op vaste posities voor specifieke zoekopdrachten en sorteer opties aanpassen zijn binnen enkele clicks ingesteld, zonder enige kennis van code.

Eenvoudig seizoensgebonden product promoties instellen

Periodieke product merchandising

Promoties kunnen ingepland worden voor een specifieke periode. Seizoensgebonden acties of zelfs promoties voor slechts enkele dagen zijn hierdoor eenvoudig door een category manager of marketeer te realiseren.

Conversie verhogende content personalisatie

Content personalisatie

Naarmate de gebruiker navigeert binnen de webshop kan content personalisatie plaats vinden. Gedepersonaliseerde gebruikerservaringen hebben een positief effect op de conversie van websites en webshops. De op AI gebaseerde zelflerende techniek van Algolia kan op basis van bekeken producten en zoekopdrachten de meest interessante producten voor de gebruiker tonen.

Moeiteloos data synchroniseren

Serverless data middleware

De MongoDB Atlas data middleware fungeert als de ruggengraat van de webshop. Data kan moeiteloos synchroniseren tussen verschillende systemen door middel van webhooks en API's.

Deze koppelingen stellen ons in staat om real-time informatie te verstrekken, voorraadniveaus nauwkeurig bij te houden en bestellingen efficiënt te verwerken.

Flexibel dankzij de MACH architectuur

Een krachtige technologie stack

De webshop is gebouwd volgens het MACH principe. De MACH architectuur, staat voor Microservices, API's, Cloud-native en Headless.

Veel flexibiliteit tijdens het ontwikkelprocess
De MACH benadering biedt flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor developers in staat zijn om snel en efficiënt modules afzonderlijk van elkaar te ontwikkelen. Losse services kunnen naadloos worden geïntegreerd.

Meer weten over e-commerce?

Wil je weten wat we voor jouw e-commerce project kunnen betekenen? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Gerelateerde projecten

Houten Speelhuizen
Houten Speelhuizen
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Webshop Klompmaker Fietsen
Webshop Klompmaker Fietsen
YouTap
YouTap