Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
E-commerce platform klaar voor de toekomst

Shopware

Shopware - beterbekend.nl
De perfecte headless e-commerce oplossing

Schaalbaar en flexibel e-commerce platform

Shopware is een fantastisch schaalbaar en flexibel e-commerce platform. Inmiddels draaien er wereldwijd duizenden webshops op de betrouwbare Duitse architectuur. De laatste jaren heeft Shopware zich volledig toegelegd op een API first benadering waardoor Shopware uitermate geschikt is als backend voor headless e-commerce projecten.

Beter Bekend en Shopware

Er zijn tal van populaire e-commerce platformen beschikbaar zoals Woocommerce, Shopify en Magento. Bij Beter Bekend zijn we groot fan van Shopware, maar wat maakt Shopware zo bijzonder? Inmiddels is Shopware het go-to platform voor het bouwen van alle webwinkels die bij Beter Bekend ontwikkelt worden.

Shopware is flexibel

Shopware staat bekend om de flexibiliteit. Binnen Shopware zijn er veel mogelijkheden om het aan te passen naar de specifieke behoeften. Shopware is uit te breiden met talloze modules. Modules zijn te downloaden zijn in de Shopware Store, of wanneer nodig, zelf te ontwikkelen. Vanwege deze flexibiliteit maakt Shopware een uitstekende keuze voor zowel kleine als grote organisaties.

Gebruiksvriendelijk

De interface van Shopware Admin is erg gebruiksvriendelijk. Eenmaal ingelogd in Shopware is het eenvoudig om producten toe te voegen, bestellingen te beheren en de algehele winkelervaring te beheren.

Shopware groeit mee met jouw organisatie

Schaalbaarheid

Shopware is schaalbaar, wat betekent dat je jouw webshop kunt laten groeien naarmate jouw bedrijf groeit. Shopware is geschikt voor elke catalogus, van enkele tientallen tot duizenden producten.

Verkopen op verschillende kanalen

Multichannel-ondersteuning

Producten gecentraliseerd beheren en publiceren naar verschillende verkoopkanalen. Beheer verschillende verkoop kanalen zoals een mobiele app of webshop vanuit één Shopware omgeving.

Shopware composable e-commerce - Beter Bekend

Actief onderdeel van de grote Shopware Community

De actieve Shopware community organiseert regelmatig interessante events waar we graag ons gezicht laten zien. De Shopware Meetups zijn een uitstekende gelegenheid om kennis uit te wisselen met mede Shopware ontwikkelaars.

Shopware projecten

Deze projecten vertellen meer over Shopware

Webshop Klompmaker Fietsen
Webshop Klompmaker Fietsen
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Houten Speelhuizen
Houten Speelhuizen

Artikelen over Shopware

Lees meer blog artikelen over Shopware