Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Ontwikkeling headless Shopware storefront

Houten Speelhuizen

Ontwikkeling Shopware Storefront door Beter Bekend

Over Houtenspeelhuizen

Houten Speelhuizen is een van de grootste leveranciers van de mooiste houten speelhuizen in Nederland.

Op zoek naar een flexibele digitale partner

De vraag en ambitie van Houtenspeelhuizen

Ons ruime assortiment aan producten moet op een zo eenvoudig mogelijke manier door de eindgebruiker besteld kunnen worden. Omdat onze producten in verschillende opties verkrijgbaar zijn, willen we klant de mogelijkheid bieden om zelf het ideale product samen te stellen.

"We zijn op zoek naar een digitale partner die ons kan helpen bij de ontwikkeling van een flexible maar schaalbare webshop waarmee we onze digitale ambities kunnen waarmaken."

Grote ambities

De ambitie van Houtenspeelhuizen is om het aankomende jaar flink te groeien in omzet en bestellingen. Dankzij de headless Shopware storefront kunnen kan er flexibel opgeschaald worden wanneer nodig.

Houten Speelhuizen mobiele website - Beter Bekend

De oplossing van Beter Bekend

Als digitaal partner van houtenspeelhuizen.nl ontwikkelde Beter Bekend een Shopware webshop inclusief product configurator. Door gebruik te maken van de krachtige productconfigurator-functionaliteit van Shopware kunnen klanten nu zelf hun producten naar wens samenstellen, wat resulteert in een prettige winkelervaring.

Flexibele content management dankzij Storyblok

Headless content management met Storyblok

Storyblok maakt het beheren van content management eenvoudig. Dankzij de flexibiliteit van Storyblok kunnen pagina’s naar eigen inzicht opgebouwd worden. Met behulp van content blokken kunnen verschillende soorten content zoals teksten, afbeeldingen en call to actions toegevoegd worden.

Geen vaste templates dankzij flexibele content blokken

Door deze flexibele opzet zijn vooraf gedefinieerde templates verleden tijd. De Storyblok headless implementatie via de razendsnelle API’s zorgt voor een goede performance.

Storyblok en Shopware integratie

Door een koppeling te realiseren tussen Storyblok en Shopware kunnen producten ge-embed worden in de content pagina’s. De content van blog berichten en landingspagina’s kan verrijkt worden met actuele productinformatie.

Gerelateerde projecten

Houten Speelhuizen
Houten Speelhuizen
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Webshop Klompmaker Fietsen
Webshop Klompmaker Fietsen
YouTap
YouTap