Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Klantenportaal en API koppeling

YouTap

YouTap klantenportaal en API koppeling. Internetbureau Beter Bekend
Visitekaartjes zijn verleden tijd dankzij YouTap

Saas platform met klantenportaal

Papieren visitekaartjes zijn verleden tijd dankzij YouTap. Dankzij de digitale YouCard van Youtap heb je altijd contactgegevens bij de hand. De kaart heeft de grootte van een bankpas en past gemakkelijk in je portemonnee. Contact gegevens uitwisselen? Scan de kaart met je smartphone en je hebt direct alle contactgegevens zoals telefoonnummer, e-mail en website opgeslagen.

Beter Bekend bouwde een klantenportaal en API koppeling voor het YouTap platform.

Een klantvriendelijk klantenportaal

YouTap gebruikers hebben toegang tot het klantenportaal. Binnen het klantenportaal kunnen alle Youtap producten waaraan de gebruiker gekoppeld is beheerd worden.

Elke kaart heeft een eigen profiel met daarop alle benodigde informatie. Maak een profiel uniek door social media, links en foto's toe te voegen aan je profiel.

Dit zegt YouTap over de samenwerking met Beter Bekend:

"Met YouTap hebben we een nieuw platform laten ontwikkelen door Beter Bekend. Het platform werkt snel, is gebruiksvriendelijk en schaalbaar voor meer dan duizend(en) gebruikers. Voor ons een absolute aanrader!"

API Koppeling tussen webshop en klantenportaal

Dankzij een slimme API koppeling tussen de webshop en het klantenportaal synchroniseren alle klantgegevens direct. De API koppeling neemt veel werk uit handen voor de Youtap medewerkers. Handmatige repeterende taken zoals het overnemen van gegevens kosten veel tijd en een foutje is snel gemaakt. Via de API koppeling tussen de webshop en het klantenportaal worden gegevens foutloos en razendsnel geïmporteerd.

Gebruikersrollen en permissies

Door RLS (Row Level Security) toe te passen in de YouTap database, worden persoonsgegevens beschermd. Dankzij deze techniek wordt de controle voor toegang tot data direct in de database afgehandeld.

Een gebruiker uitnodigen door middel van user invites

Gebruikers kunnen uitgenodigd worden om een YouTap kaart te beheren. Verschillende gebruikersrollen maken het mogelijk om de toegang tot verschillende kaarten, en zelfs specifieke kaart gegevens te beheren.

Gerelateerde projecten

Houten Speelhuizen
Houten Speelhuizen
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Webshop Klompmaker Fietsen
Webshop Klompmaker Fietsen
YouTap
YouTap