Beter Bekend Elburg
Webshop

De Groot Buitenspeelgoed

De Groot Buitenspeelgoed Webwinkel
Service
Webshop
Datum
01-02-2022
Over dit project

Webshop De Groot Buitenspeelgoed

De Groot buitenspeelgoed verkoopt allerlei soorten kinderspeelgoed. In het assortiment is een groot aanbod speelgoed te vinden zoals schommels, skelters, speelhuisjes en trampolines. Beter Bekend bouwde een veelzijdige en gebruiksvriendelijke webshop.

Het doel van de nieuwe webshop

Focus op conversie

Het hoofddoel van de nieuwe maatwerk webshop is om de website bezoeker aan te zetten tot een bestelling. Bij enkele specifiekere producten is het echter alleen mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit kan gedaan worden door middel van een contact formulier. Ook kan er een afspraak gemaakt worden om de showtuin te bezoeken.

Product filter

Een goede webshop kan inmiddels niet meer zonder een product filter. Met een product filter kan de bezoeker binnen enkele klikken zijn keuze verfijnen en sneller het gewenste product vinden. Elk product bevat unieke eigenschappen. Aan de hand van deze eigenschappen kan een product herkent en geselecteerd worden.

In het back-end beheersysteem kunnen de filter mogelijkheden zelf samengesteld worden. Via een simpel drag & drop overzicht kunnen de filter opties in de juiste volgorde geordend worden. Door middel van een slim algoritme worden de keuze mogelijkheden automatisch opgehaald uit de database.

Product relaties leggen dankzij product groepen

Speelgoed bestaat er in allerlei soorten en maten. Elk product wordt uitgebracht in verschillende varianten. Trampolines van hetzelfde merk zijn bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleuren en diameters.

Om website bezoekers de optimale gebruikerservaring te bieden, toont de webshop gerelateerde producten op basis van het product dat bekeken wordt. Dit zorgt er voor dat er snel genavigeerd kan worden tussen de verschillende varianten van het betreffende product.

De Groot Buitenspeelgoed webwinkel mobiel vriendelijk
De Groot Buitenspeelgoed webwinkel mobiel vriendelijk

Product groepen, hoe werkt dat?

Product groepen kunnen bestaan uit verschillende uitvoeringen van hetzelfde product. Dankzij de productgroepen binnen de webshop kunnen producten aan elkaar gekoppeld worden op basis van kleur, afmeting of diameter. Deze product relaties zorgen er voor dat de gebruiker binnen de webshop altijd de product suggesties krijgt te zien waarnaar hij of zij op zoek is.

Direct contact via de geïntegreerde chat functie

Wanneer een gebruiker een vraag heeft over een product dan kan er heel gemakkelijk contact opgenomen worden. De webshop bevat een geïntegreerde chat functie. Via de live chat komt de gebruiker direct in contact met de klantenservice. Mocht de gebruiker een voorkeur hebben voor Whatsapp dan kan er ook simpelweg een appje gestuurd worden naar de klantenservice.

De klantenservice van De Groot Buitenspeelgoed maakt gebruik van Whatsapp Business. De zakelijke variant van WhatsApp biedt een aantal extra mogelijkheden zoals automatische antwoorden, openingstijden en routebeschrijving. In onze blog over de zakelijke mogelijkheden van Whatsapp vind je meer informatie over deze handige tool.

Is jouw website toe aan een upgrade?

Kan jouw website wel een upgrade gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
Bekijk meer werk

Gerelateerde projecten

Website

Klompmaker Fietsen

Bekijk project
Website Klompmaker Fietsen door Internetbureau Beter Bekend
Klantenportaal en API koppeling

YouTap

Bekijk project
YouTap klantenportaal en API koppeling. Internetbureau Beter Bekend
Website met reserveringssysteem

Het Verborgen Verblijf

Bekijk project
Webshop & Automatisering

Weber Woonwereld

Bekijk project
Webshop Weber Woonwereld door Internetbureau Beter Bekend
Meertalige Website

Machinefabriek Elburg

Bekijk project
Website realisatie Machinefabriek Elburg door Internetbureau Beter Bekend