Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit
Webshop

De Groot Buitenspeelgoed

De Groot Buitenspeelgoed Webwinkel

Product filter

Een goede webshop kan inmiddels niet meer zonder een product filter. Met een product filter kan de bezoeker binnen enkele klikken zijn keuze verfijnen en sneller het gewenste product vinden. Elk product bevat unieke eigenschappen. Aan de hand van deze eigenschappen kan een product herkent en geselecteerd worden.

In het back-end beheersysteem kunnen de filter mogelijkheden zelf samengesteld worden. Via een simpel drag & drop overzicht kunnen de filter opties in de juiste volgorde geordend worden. Door middel van een slim algoritme worden de keuze mogelijkheden automatisch opgehaald uit de database.

Product relaties leggen dankzij product groepen

Speelgoed bestaat er in allerlei soorten en maten. Elk product wordt uitgebracht in verschillende varianten. Trampolines van hetzelfde merk zijn bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleuren en diameters.

Om website bezoekers de optimale gebruikerservaring te bieden, toont de webshop gerelateerde producten op basis van het product dat bekeken wordt. Dit zorgt er voor dat er snel genavigeerd kan worden tussen de verschillende varianten van het betreffende product.

De Groot Buitenspeelgoed webwinkel mobiel vriendelijk
De Groot Buitenspeelgoed webwinkel mobiel vriendelijk

Product groepen, hoe werkt dat?

Product groepen kunnen bestaan uit verschillende uitvoeringen van hetzelfde product. Dankzij de productgroepen binnen de webshop kunnen producten aan elkaar gekoppeld worden op basis van kleur, afmeting of diameter. Deze product relaties zorgen er voor dat de gebruiker binnen de webshop altijd de product suggesties krijgt te zien waarnaar hij of zij op zoek is.

Direct contact via de geïntegreerde chat functie

Wanneer een gebruiker een vraag heeft over een product dan kan er heel gemakkelijk contact opgenomen worden. De webshop bevat een geïntegreerde chat functie. Via de live chat komt de gebruiker direct in contact met de klantenservice. Mocht de gebruiker een voorkeur hebben voor Whatsapp dan kan er ook simpelweg een appje gestuurd worden naar de klantenservice.

De klantenservice van De Groot Buitenspeelgoed maakt gebruik van Whatsapp Business. De zakelijke variant van WhatsApp biedt een aantal extra mogelijkheden zoals automatische antwoorden, openingstijden en routebeschrijving. In onze blog over de zakelijke mogelijkheden van Whatsapp vind je meer informatie over deze handige tool.

Gerelateerde projecten

Houten Speelhuizen
Houten Speelhuizen
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Shopware webshop Uniekebomen.nl
Webshop Klompmaker Fietsen
Webshop Klompmaker Fietsen
YouTap
YouTap