Beter Bekend, Ontwikkelt jouw online identiteit

Houten Speelhuizen kiest voor Beter Bekend

Houten Speelhuizen kiest voor samenwerking met Beter Bekend voor de ontwikkeling van een nieuwe webshop.
Jens van Wijhe
Jens van Wijhe Eigenaar & Strateeg @ Beter Bekend
Gepubliceerd op: 14 september 2023
Leestijd: 2 minuten
Samen gaan we de digitale ambities waarmaken

Beter Bekend, digitale partner van Houten Speelhuizen

Houten Speelhuizen kiest voor Beter Bekend als digitale partner. Tijdens de samenwerking gaan we aan de slag met de ontwikkeling van een digitale strategie en roadmap. Een van de doelen is de ontwikkeling van een nieuwe Shopware webshop.

Houten Speelhuizen kiest voor Beter Bekend als digitale partner

HoutenSpeelhuizen.nl is specialist en leverancier van de mooiste speelgoedhuizen. Als leverancier van deze speelhuizen levert het bedrijf speelhuizen in heel Nederland.

Het brede assortiment is gevuld met speelhuizen in alle mogelijke soorten en maten. Producten bevatten veel opties zoals afmetingen, materialen, afwerking of simpelweg het aantal glijbanen. Daarnaast zijn er veel upsells beschikbaar in de vorm van accessoires.

"Onze klanten hebben vaak specifieke wensen. Deze specifieke wensen moeten tijdens het bestelproces op een gebruiksvriendelijke manier verwerkt kunnen worden. "

Ontwikkeling van een flexibele product configurator

De klanten van Houten Speelhuizen hebben vaak specifieke wensen. Deze specifieke wensen moeten tijdens het bestelproces op een gebruiksvriendelijke manier verwerkt kunnen worden.

Een van de belangrijkste speerpunten voor de nieuwe webshop is dus flexibiliteit. Om klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, gaat Beter Bekend een flexibele product configurator ontwikkelen waarmee klanten zelf het ideale product kunnen samenstellen.

Ambities in Nederland en daarbuiten

Als leverancier van speelhuizen levert het bedrijf speelhuizen in heel Nederland. Nadat de nieuwe webshop succesvol gelanceerd is in Nederland is de vervolgstap om ook te kunnen leveren in België en Duitsland.

Door alvast voor te sorteren op deze ambitie, en multi-language functionaliteit te implementeren kunnen producten straks in verschillende talen aangeboden worden.

Het doel van de samenwerking tussen Houten Speelhuizen en Beter Bekend

  • Uitwerken digitale strategie en roadmap

  • Ontwikkeling van een nieuwe Shopware webshop inclusief product configurator

  • Doorontwikkeling van nieuwe functionaliteiten

  • Optimaliseren van het bestelproces

  • Uitbreiden naar België en Duitsland.

Ook je digitale ambities waarmaken?

Een webshop of platform dat niet alleen met je organisatie meegroeit, maar het juist groei veroorzaakt. Klinkt goed toch? Kom eens kennismaken.

Gerelateerde artikelen