Beter Bekend Elburg
Een jaarlijks terugkerend event

Een bezoek aan de webwinkel vakdagen

Datum
09-07-2021
Een jaarlijks terugkerend event

Een bezoek aan de webwinkel vakdagen

De Webwinkel vakdagen is een beurs die elk jaar wordt georganiseerd. Het bezoeken van de Webwinkel Vakdagen is voor ons inmiddels een traditie geworden. In een branch waarin nieuwe technieken elkaar in een razend tempo opvolgen is het belangrijk om te blijven vernieuwen. Daarnaast is het gewoon ontzettend leuk en interessant om op de hoogte te blijven van de nieuwste mogelijkheden binnen ons vakgebied. 

E-commerce oplossingen

Op de Webwinkel Vakdagen zijn allerlei bedrijven te vinden die oplossingen aanbieden binnen de e-commerce branche. Denk hierbij aan payment providers, en verzendplatformen. Elk van deze bedrijven hebben hun eigen specialisatie, veel daarvan sluiten uitstekend aan bij de diensten van Beter Bekend. Door middel van deze samenwerkingen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Nieuwe en bestaande partners

Tijdens ons bezoek spraken we met verschillende potentiële partners zoals Sendcloud en Trengo. Ook kwamen we bestaande partners tegen zoals Kaya van UPTMZ.  Inmiddels werken we al ruim een jaar samen met UPTMZ en dit was een uitstekende mogelijkheid om even bij te kletsen.

Is jouw website toe aan een upgrade?

Kan jouw website wel een upgrade gebruiken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen
Misschien vind je dit ook interessant

Gerelateerde blogs