Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Geautomatiseerde webshop Weber Woonwereld

Een webwinkel met meer dan 1800 producten, waarin alle producten automatisch geüpdatet worden. Weber Woonwereld vroeg Beter Bekend om te helpen bij een oplossing.

Weber Woonwereld (E-commerce) - Internetbureau Beter Bekend

Weber Woonwereld, een begrip in Elburg en omstreken!

Met ruim 1000m2 aan wooninspiratie is Weber Woonwereld een begrip in de gemeente Elburg en ver daarbuiten. Om in te spelen op de online kansen is er een samenwerking aangegaan met Internetbureau Beter Bekend.

Kleuren

#0068d8
#003772

Type

E-commerce

Jaar

2020

Weber Woonwereld (E-commerce) - Internetbureau Beter Bekend

Partner in E-commerce en automatisering!

Als e-commerce en automatisering partner hielpen we Weber Woonwereld bij de ontwikkeling van de webshop en website. De webshop bevat een slimme zoekfunctie, een razendsnel product filter en realtime voorraad. Bijna alles in de webshop is dynamisch opgebouwd. Dit zorgt er voor dat er veel vrijheid is en elke pagina precies zo opgebouwd kan worden zoals gewenst.

Zoekfunctie en product filter

Tegenwoordig is het belangrijk dat de gebruiker binnen enkele klikken kan vinden wat hij zoekt. Door middel van de zoekbalk kan er een zoekterm ingevoerd worden. Het is mogelijk om te zoeken op zowel product titel als product omschrijving. Ook worden relevante categorieën getoond in de zoekresultaten. Op een categorie pagina kan de gebruiker snel filteren op product eigenschappen. Binnen enkele milliseconden worden de resultaten weergegeven.

Weber Woonwereld (E-commerce) - Internetbureau Beter Bekend

Dynamische klantenservice en service aanvraag

Het komt natuurlijk wel eens voor dat er iets mis gaat met een product. Om snel antwoord te kunnen geven op veel voorkomende vragen, is er een klantenservice en service aanvraag pagina gerealiseerd.

Op de klantenservice pagina zijn de meest voorkomende vragen te vinden. Alle vragen zijn opgedeeld in categorieën zodat de website gebruiker snel vindt wat hij of zij zoekt. De dynamische service aanvraag is een handige tool waarin de gebruiker kan onderzoeken wat voor service afhandeling er van toepassing is. Elke vraag, antwoord, video of formulier kan eenvoudig toegevoegd worden in via het beheersysteem.

Weber Woonwereld (E-commerce) - Internetbureau Beter Bekend Weber Woonwereld (E-commerce) - Internetbureau Beter Bekend

Laravel product import systeem

Weber Woonwereld levert producten van veel verschillende merken en leveranciers. Elke leverancier heeft zo zijn eigen product feed. In deze feeds staat product data. Onze Laravel developers bouwden een tool waarin al deze feeds beheerd kunnen worden. Vervolgens kan productdata door middel van API koppelingen automatisch doorgestuurd worden naar de webshop. Dankzij de Laravel import tool blijven alle producten en voorraden up to date.

Weber Woonwereld (E-commerce) - Internetbureau Beter Bekend

Is jouw webshop toe aan een upgrade?

Is jouw webwinkel nodig toe aan een upgrade? Laten we dan eens brainstormen! Samen gaan we aan de slag om jouw e-commerce idee naar het volgende level te krijgen. We helpen je graag verder om je online succesvol te maken!

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!