Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Multi-language website Machinefabriek Elburg

Machinefabriek Elburg is specialist in het bewerken van gietstukken, leveren van nauwkeurige draai- en freesdelen en samengestelde producten. Om hun online zichtbaarheid aan internationale klanten te vergroten hebben we een multi-language website gebouwd.

Machinefabriek Elburg (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits

De doelgroep van de website van Machinefabriek Elburg bestaat uit zakelijke klanten. Veel van deze klanten bevinden zich voornamelijk in Europa. Om deze potentiële klanten optimaal te bedienen is de website beschikbaar gemaakt in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Bezoekers worden automatisch doorverwezen naar de juiste taal van de website. Als de beschikbare taal niet aanwezig is krijgt de bezoeker de Engelstalige website te zien.

Kleuren

#e51c25
#191818
#ffffff

Type

Website

Jaar

2019

Machinefabriek Elburg (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Direct een een overzicht van het aanbod

Een websitebezoeker wil direct weten wat Machinefabriek Elburg heeft te bieden. Door producten te segmenteren aan diverse sectoren weet de bezoekers direct wat het aanbod is.

Uitgelichte onderdelen

Diverse onderdelen van Machinefabriek Elburg kunnen worden aangemaakt in de backend van de website. De onderdelen omvatten verschillende productspecificaties die vervolgens op maat kunnen worden samengesteld. De aangemaakte producten worden vervolgens automatisch gekoppeld aan de bovenliggende sectoren.

Machinefabriek Elburg (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Vacaturebank

Nieuwe vacatures kunnen gemakkelijk worden toegevoegd in de backend van de website. De vacatures worden automatisch getoond voor de beschikbare talen. Vervolgens kunnen de sollicitanten gemakkelijk vanaf de website solliciteren.

Machinefabriek Elburg (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!