Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Ontwikkeling website Kok Autoverhuur

Kok Autoverhuur verhuurt auto’s en bestelbusjes in allerlei soorten en maten. Beter Bekend automatiseerde het complete bestelproces op de website. De website bevat een reserveringssysteem waarin gewerkt kan worden vanaf alle vestigingen tegelijkertijd.

De nieuwe website
Via de nieuwe website www.kokautoverhuur.nl kunnen klanten eenvoudig bestellingen doen. Er kan gezocht worden op verschillende soorten voertuigen zodat de gebruiker snel vindt waarnaar hij op zoek is.

Kok Autoverhuur (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Kleuren

#b20e15
#2883be
#0a0a0a

Type

Website

Jaar

2017

Kok Autoverhuur (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Automatisering bestelproces

Al snel bleek dat er veel online mogelijkheden voor Kok Autoverhuur lagen. Het reserveren van een voertuig was omslachtig, wat er voor zorgde dat veel potentiële klanten snel afhaakten. Daarom legden we de focus op de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Alle bestellingen worden in een overzicht getoond in het reservering systeem. Er kan gesorteerd worden op datum en status.

Met één druk op de knop wordt er een dagelijks overzicht getoond. Alle uitgaande en terugkerende bestellingen worden op een rijtje gezet. Dit bespaard het personeel kostbare tijd die nu geïnvesteerd kan worden in andere zaken.

Mobiel vriendelijke website

De website is volledig responsive, dit houdt in dat de website geschikt is voor desktop, tablet en mobiele apparaten. Gebruikers kunnen nu vanaf elk apparaat een bestelling plaatsen bij Kok Autoverhuur. Veel mobiele gebruikers komen binnen via verschillende landingspagina’s. Vanaf deze pagina’s kan direct het bestelformulier geopend worden.

Kok Autoverhuur (Website) - Internetbureau Beter Bekend Kok Autoverhuur (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Online vindbaarheid

Op gebied van online vindbaarheid was veel winst te behalen. Regionale bekendheid was er al, Kok Autoverhuur is een bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is. In de lokale omgeving is het dus een bekende naam.

Om ook buiten de regio gevonden te worden, zijn er landingspagina’s gelanceerd voor alle verschillende voertuigen. Inmiddels wordt Kok Autoverhuur landelijk goed gevonden en komen er naast aanvragen uit ’t Harde en Dronten, ook aanvragen binnen uit plaatsen buiten de regio.

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!