Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Realisatie website Bootverhuur Aquacentrum

Vanaf deze zomer is het mogelijk om motorbootjes te huren bij camping en jachthaven Aquacentrum Bremerbergse hoek. De camping is direct gelegen aan het Veluwemeer en ligt op 10 minuten rijden vanaf Elburg en Harderwijk.

Eenvoudig reserveren

Beter Bekend realiseerde de website voor de bootverhuur. Het doel van de website is om gebruikers eenvoudig te laten reserveren. De reservering wordt vervolgens weergegeven in een kalenderweergave in het beheer systeem.

Wanneer een bezoeker op de homepagina komt, ziet hij direct het reserveringsformulier in beeld. De focus van de website ligt op genereren van nieuwe reserveringen. Daarom is het mogelijk om binnen een paar simpele stappen een bootje te huren.

Kleuren

#00a7e1
#0b5deb
#76bc21
#fcce01
#333333

Type

Website

Jaar

2018

Bootverhuur Aquacentrum (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Kalenderweergave

Alle reserveringen worden in een kalender getoond in het beheersysteem. Via deze gebruiksvriendelijke weergave kunnen de reserveringen per dag, week of maand gefilterd worden. Via het beheersysteem kunnen reserveringen gewijzigd of verwijderd worden. 

Vaar routes van het Veluwemeer

Er is van alles te doen rondom het Veluwemeer. Het is mogelijk om direct naar Elburg, Nunspeet, Kampen of Harderwijk te varen.

Lokale bewoners zullen wel weten hoe ze moeten varen, maar voor toeristen wordt dat al een stuk lastiger. Daarom hebben we de verschillende nabijgelegen plaatsen in kaart gebracht.

Bootverhuur Aquacentrum (Website) - Internetbureau Beter Bekend

Geautomatiseerde voorraad controle

Reserveren is mogelijk per dagdeel. Website bezoekers kunnen dus kiezen om te reserveren voor een ochtend, middag of een hele dag. Aan de hand van deze keuze wordt er gecontroleerd of er nog bootjes beschikbaar zijn.

Mochten er geen bootjes meer beschikbaar zijn voor de geselecteerde datum, dan verschijnt er een melding op het scherm. 

Betaal je reservering eenvoudig via iDeal

Aan de hand van de gemaakte keuzes in stap 1 en 2, wordt het totaalbedrag berekend. Dit totaalbedrag verschijnt samen met alle andere ingevulde gegevens in een overzicht. Het enige wat er nu nog hoeft te gebeuren is het bevestigen van de reservering.

Zodra de reservering bevestigd is, wordt de gebruiker doorverwezen naar de betalingspagina. Via iDeal kan het totaalbedrag eenvoudig betaald worden. Wanneer de betaling voltooid is, is de reservering compleet.

De gebruiker ontvangt een email met daarin alle data m.b.t. de reservering.

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!