Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel gesloten

Website Elburger Sport Club

Voor de lokale voetbalvereniging, Elburger Sport Club in Elburg, realiseerden we een nieuwe website. De website is voorzien van een koppeling met de KNVB waardoor standen en programma automatisch weergegeven worden.

Website Elburger SC (Maatwerk Website) - Internetbureau Beter BekendWebsite Elburger SC (Maatwerk Website) - Internetbureau Beter Bekend

Altijd actuele content

Alle elftallen van ESC hebben een eigen pagina binnen de website. Deze pagina’s worden gedeeltelijk automatisch gevuld. De competitiestand en het programma worden automatisch opgehaald bij de KNVB. Dit scheelt de beheerders van de pagina onnodig tijd en zorgt er voor dat de stand altijd up to date is.

Kleuren

#1e73be
#e5e5e5

Type

Maatwerk Website

Jaar

2017

Website Elburger SC (Maatwerk Website) - Internetbureau Beter Bekend

Snel toegang tot informatie!

De website van de Elburger Sportclub wordt bezocht voor allerlei verschillende redenen. De voornaamste reden is de vraag naar informatie.

De belangrijke informatie zoals nieuws, programma en standen zijn eenvoudig en snel te bereiken, zowel op desktop als mobiel.

Gebruikersrollen

Leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters hebben nu een eigen omgeving op de nieuwe website van Elburger SC.

Dankzij de verschillende gebruikersrollen kunnen we onderscheid maken in de rechten van elke gebruiker. Hierdoor worden gebruikers niet verward door knoppen en functionaliteiten die ze niet nodig hebben.

Website Elburger SC (Maatwerk Website) - Internetbureau Beter Bekend

Nieuwsberichten insturen

Leden van de Elburger Sportclub kunnen eenvoudig nieuwsberichten insturen via de website. De nieuwsberichten hoeven vervolgens alleen nog maar gecontroleerd te worden door het web team.

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!