Beter Bekend Elburg
Maatwerk website laten bouwen

Website op maat laten maken

Website laten bouwen?

Maatwerk website

Ik wil een goede website

Met een unieke maatwerk website heb jij alle touwtjes volledig in handen. Het perfecte ontwerp voor jouw doelgroep en huisstijl, voor optimale prestaties.

Onderscheid jij jezelf al met een professionele maatwerk website? Het digitale landschap is hypercompetitief en een sterke online aanwezigheid is van groot belang. Een goede website kan veel nieuwe klanten opleveren én tevreden houden. Een custom website wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie en doelgroep, zodat je opvalt en jouw bezoekers het beste van dienst kan zijn.

We bouwen technische hoogstandjes

Voor elke website een maatwerk oplossing

Het grote voordeel van een website op maat: alles is mogelijk. Voor jouw professionele website op maat werken wij niet met templates, waardoor er onbeperkte vrijheid is. Met een maatwerk webdesign laat jij zien wie je bent. Tot in de puntjes uitgewerkt naar jouw voorkeuren, en ook complexere wensen en specifieke functionaliteiten kunnen wij probleemloos voor je inbouwen. 

Werkwijze

Hoe wij een custom website bouwen

UX Design

We beginnen met de ontwerpfase. Tijdens de ontwerpfase maakt de UX-designer voor jouw custom website een uniek ontwerp dat aansluit op jouw wensen. We bepalen de lay-out, kleuren en functionaliteiten van de de website. Zodra dit proces is voltooid, volgt een ontwerp-presentatie.

Development

Het uitgewerkte ontwerp wordt tijdens de development-fase vertaald naar een goed werkende website. We maken alle data dynamisch, zodat het eenvoudig te beheren is via het content management system (CMS).

Oplevering

De klant kan aan de slag met het vullen van de content. Alle pagina's van de website zijn door de klant te beheren. Zodra de website volledig is gevuld, kan hij gelanceerd worden. Vanaf dit moment is de nieuwe website voor iedereen ter wereld te bereiken.

Waarom een maatwerk website laten maken?

Als je een nieuwe website laat bouwen, dan heb je de keuze uit een template-website of een website op maat. Investeren in een custom website kan ontzettend waardevol zijn wanneer je te maken hebt met specifieke processen, je écht wilt onderscheiden van je concurrenten of gewoonweg het allermeeste uit je conversies wilt halen. Een maatwerk website biedt jou namelijk:

  • Volledige vrijheid in ontwerp

  • Custom toepassingen voor afwijkende wensen

  • Geen overbodige extra opties die je niet gebruikt 

  • Jouw eigen branding volledig doorgevoerd

  • Een conversiegericht ontwerp voor jouw doelgroep

Een goede website bouwen

Toe aan een professionele website op maat?

Bij het bouwen van een goede custom made website zijn er een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden. 


Afgestemd op jouw doelgroep

Een optimale website spreekt je doelgroep aan en sluit aan op de huisstijl en doelstellingen van je bedrijf. Van speciale koppelingen en unieke modules tot aan een professionele webshop, met een maatwerk website zijn de mogelijkheden eindeloos en vinden we voor elke uitdaging een passende oplossing.

Eenvoudig te beheren

Goede content op de website is van groot belang voor de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) waarmee jij gemakkelijk alle informatie op de website beheert, is dus wel zo prettig. Beter Bekend is officieel partner van Storyblok, een hypermodern en gebruiksvriendelijk headless CMS-systeem. 

Een technisch goede website

Een website die technisch goed in elkaar zit heeft een betere performance, is veiliger en wordt ook beter gevonden in Google. Genoeg redenen om ervoor te zorgen dat de maatwerk website er zowel voor als achter de schermen gelikt uitziet. Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen professioneel oogt, maar ook technisch soepel en snel functioneert.

Breng je website onder de aandacht

Meer bezoekers genereren

Het is zo ver: je nieuwe website op maat is gelanceerd. Dit betekent echter nog niet dat er automatisch veel (nieuwe) bezoekers op je website komen. Om deze bezoekers naar je site te krijgen moet de website eerst onder de aandacht gebracht worden in Google. Om jouw maatwerk website optimaal vindbaar te krijgen voor potentiële gebruikers kun je organische zoekmachine-optimalisatie (SEO) toepassen en inzetten op betaalde zoekadvertenties (SEA). Ook bij dit gedeelte van jouw online performance kunnen onze specialisten jou helpen.

Voldoet jouw website aan deze punten?

Doe de website checklist

  • De website is te benaderen op zowel smartphones, tablets en desktop apparaten

Website laten bouwen?

Is jouw website toe aan een update?

Bekijk meer werk van ons

Gerelateerde projecten

Website

Klompmaker Fietsen

Bekijk project
Website Klompmaker Fietsen door Internetbureau Beter Bekend
Klantenportaal en API koppeling

YouTap

Bekijk project
YouTap klantenportaal en API koppeling. Internetbureau Beter Bekend
Website met reserveringssysteem

Het Verborgen Verblijf

Bekijk project
Webshop & Automatisering

Weber Woonwereld

Bekijk project
Webshop Weber Woonwereld door Internetbureau Beter Bekend
Meertalige Website

Machinefabriek Elburg

Bekijk project
Website realisatie Machinefabriek Elburg door Internetbureau Beter Bekend
Webshop

De Groot Buitenspeelgoed

Bekijk project
De Groot Buitenspeelgoed Webwinkel