Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Maatwerk webshop Bovendorp & Sellis

Hoveniersbedrijf Bovendorp & Sellis kwam bij ons met de volgende vraag. Wij willen een maatwerk webshop die we zelf eenvoudig kunnen beheren.

Daarnaast is het belangrijk dat de website optimaal te gebruiken is op mobiele apparaten, en dat de website goed gevonden wordt in Google.

Bovendorp Sellis (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Meer dan 1200 producten

De nieuwe webshop bevat inmiddels al meer dan 1200 producten. Dankzij een import script konden veel producten rechtstreeks toegevoegd worden.

Kleuren

#e25823
#373636

Type

Webshop

Jaar

2018

Bovendorp Sellis (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Het doel van de nieuwe webshop

Door middel van de nieuwe webshop wil Bovendorp & Sellis de klant een beeld geven van het ruime assortiment. Momenteel zijn er in de webshop meer dan 1200 producten beschikbaar.

Via de nieuwe webshop is het natuurlijk mogelijk om direct producten te bestellen. Het hoofddoel is echter om klanten te informeren. Wanneer webshop bezoekers een product vinden wat hen aanspreekt, dan willen ze deze alsnog graag zien.

Snel vinden wat je zoekt via het productfilter

De website bevat een zoekfunctie en een dynamisch productfilter. Bezoekers van de webshop kunnen binnen enkele klikken dus het product vinden wat ze zoeken. Producten kunnen gefiltert worden op alle kenmerken die ze bevatten zoals kleur, gewicht, afmeting en merk.

Bovendorp Sellis (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend Bovendorp Sellis (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Doe inspiratie op in de siertuinen!

Op de siertuinen pagina kunnen bezoekers inspiratie op doen voor hun eigen tuin. De voorbeeldtuinen zijn door Bovendorp & Sellis zelf aangelegd en alle producten die gebruikt zijn in de siertuinen zijn ook te bestellen op sierbestratingenzo.nl

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!