Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Webshop De Groot Buitenspeelgoed

De Groot buitenspeelgoed verkoopt allerlei soorten kinderspeelgoed.  In het assortiment is een groot aanbod speelgoed te vinden zoals schommels, skelters, speelhuisjes en trampolines.

Beter Bekend bouwde een veelzijdige en gebruiksvriendelijke webshop. 

De Groot Buitenspeelgoed (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Focus op conversie

Het doel van de nieuwe webshop:
Het hoofddoel van de nieuwe maatwerk webshop is om de website bezoeker aan te zetten tot een bestelling. Bij enkele specifiekere producten is het echter alleen mogelijk om een offerte aan te vragen. Dit kan gedaan worden door middel van een contact formulier. Ook kan er een afspraak gemaakt worden om de showtuin te bezoeken. 

Kleuren

#7bb39a
#94bd57
#f2b91d

Type

Webshop

Jaar

2019

De Groot Buitenspeelgoed (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Product filter

Een goede webshop kan inmiddels niet meer zonder een product filter. Met een product filter kan de bezoeker binnen enkele klikken zijn keuze verfijnen en sneller het gewenste product vinden. Elk product bevat unieke eigenschappen. Aan de hand van deze eigenschappen kan een product herkent en geselecteerd worden. 

In het back-end beheersysteem kunnen de filter mogelijkheden zelf samengesteld worden. Via een simpel drag & drop overzicht kunnen de filter opties in de juiste volgorde geordend worden.

Door middel van een slim algoritme worden de keuze mogelijkheden automatisch opgehaald uit de database. 

Product relaties leggen dankzij product groepen

Speelgoed bestaat er in allerlei soorten en maten. Elk product wordt uitgebracht in verschillende varianten. Trampolines van hetzelfde merk zijn bijvoorbeeld leverbaar in verschillende kleuren en diameters.

Om website bezoekers de optimale gebruikerservaring te bieden, toont de webshop gerelateerde producten op basis van het product dat bekeken wordt. Dit zorgt er voor dat er snel genavigeerd kan worden tussen de verschillende varianten van het betreffende product.

Product groepen, hoe werkt dat?

Product groepen kunnen bestaan uit verschillende uitvoeringen van hetzelfde product. Dankzij de productgroepen binnen de webshop kunnen producten aan elkaar gekoppeld worden op basis van kleur, afmeting of diameter. Deze product relaties zorgen er voor dat de gebruiker binnen de webshop altijd de product suggesties krijgt te zien waarnaar hij of zij op zoek is.

De Groot Buitenspeelgoed (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend De Groot Buitenspeelgoed (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Direct contact via de geïntegreerde chat functie

Wanneer een gebruiker een vraag heeft over een product dan kan er heel gemakkelijk contact opgenomen worden. De webshop bevat een geïntegreerde chat functie. Via de live chat komt de gebruiker direct in contact met de klantenservice. 

Mocht de gebruiker een voorkeur hebben voor Whatsapp dan kan er ook simpelweg een appje gestuurd worden naar de klantenservice. De klantenservice van De Groot Buitenspeelgoed maakt gebruik van Whatsapp Business.

De zakelijke variant van WhatsApp biedt een aantal extra mogelijkheden zoals automatische antwoorden, openingstijden en routebeschrijving. In onze blog over de zakelijke mogelijkheden van Whatsapp vind je meer informatie over deze handige tool.

De Groot Buitenspeelgoed (Webshop) - Internetbureau Beter Bekend

Op zoek naar een maatwerk e-commerce oplossing?

De afgelopen jaren heeft e-commerce een enorme groei doorgemaakt. Ben jij op zoek naar een maatwerk e-commerce oplossing? Wij spreken graag de mogelijkheden met je door onder het genot van een kop koffie ☕️

Kom in contact!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag onze gratis quickscan aan of neem contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek!