Menu

Gratis Quickscan
App ons Bel ons Mail ons Route Gratis Quickscan

We zijn momenteel geopend tot 17:15 uur

Gebruikt jouw bedrijf WhatsApp Business al?

Gebruikt jouw bedrijf WhatsApp Business al? - Internetbureau Beter Bekend

Bijna iedereen maakt tegenwoordig gebruik van WhatsApp. Het is een handige en snelle manier om te communiceren met familie, vrienden maar ook met klanten. Het is een ideale tool om snel informatie te delen.

WhatsApp voor bedrijven

Misschien heb je er al wel iets over gehoord. WhatsApp heeft sinds kort een speciale app voor bedrijven. Via WhatsApp Business kun je communiceren met je (potentiële) klanten. Het grote voordeel is dat je nu alle zakelijke berichten op één locatie beheert. Je kunt privé en zakelijke chat berichten gescheiden houden. Een klant kan gemakkelijk een vraag stellen. En de ondernemer kan even een snelle statusupdate delen.

Gebruikt jouw bedrijf WhatsApp Business al? - Internetbureau Beter Bekend
Gebruikt jouw bedrijf WhatsApp Business al? - Internetbureau Beter Bekend
Gebruikt jouw bedrijf WhatsApp Business al? - Internetbureau Beter Bekend
Gebruikt jouw bedrijf WhatsApp Business al? - Internetbureau Beter Bekend

Bedrijfsprofiel
Een van de voordelen van WhatsApp Business is het bedrijfsprofiel. Op je bedrijfsprofiel kun je alle belangrijke informatie instellen die de klant nodig heeft zoals openingstijden, adres en contactgegevens. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om de website en het e-mail adres toe te voegen zodat gebruikers ook op andere manieren contact kunnen opnemen.

Meer overzicht dankzij labels
Klanten kunnen ondergebracht worden in groepen/labels. Hierdoor creëer je meer overzicht en kun je sneller handelen.

Sneller antwoorden dankzij Quick Replies
Veel voorkomende vragen kunnen snel beantwoord worden met vooraf ingestelde antwoorden. Ook wanneer een klant een bericht stuurt buiten de openingstijden, of wanneer je in een vergadering zit, kun je automatische antwoorden verzenden.
Dit geldt ook voor welkomstberichten. Begroet een nieuwe klant zodra hij een bericht stuurt.

Meer inzicht in je berichten met bericht statistieken
Niet alle berichten die je verstuurd worden ook (volledig) gelezen. Via bericht statistieken krijg je toegang tot belangrijke statistieken zoals succesvol afgeleverde berichten, gelezen berichten en verwijderde berichten.

Ondersteuning van vaste nummers
WhatsApp Business biedt ondersteuning voor vaste nummers. Via de app op je smartphone kun je berichten beheren. Momenteel is de app alleen beschikbaar voor Android telefoons, maar de verwachting is dat er ook snel een iOS app zal verschijnen. Daarnaast werkt WhatsApp Business ook op de PC en Mac versie, je kunt dus ook chatten met klanten vanaf een computer.

Stuur ons eens een appje!
Sinds vandaag is Beter Bekend actief op WhatsApp Business.

App ons over de mogelijkheden voor jou

Geschreven door:

Jens van Wijhe

Online specialist bij Internetbureau Beter Bekend.

Lees meer blogs